Vertrouwd en nieuw!!

taart

Alles wat je wilt weten over opvoeden en opgroeien hebben we in een nieuw jasje gestoken. Naast de vertrouwde opvoedinformatie vind je hier nu ook blogs van ouders, columns van experts, leuke tips en video’s.

Opvoedinformatie

Voor alle kleine en grote opvoedvragen zijn we er voor je. Of het nu gaat om zwanger worden, een opstandige peuter, het eetgedrag van je kind of je puberende zoon of dochter, in elke categorie vind je de passende informatie. Bovendien zie je bij de artikelen meteen of er een interessante workshop over dit thema bij jou in de buurt is!

Persoonlijk

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Je loopt tijdens de opvoeding van jouw kind tegen verschillende uitdagingen aan. Goed nieuws: je bent niet de enige! Daarom is dit dé plek om ervaringen van andere ouders te lezen. Of een video te bekijken waarin je ziet dat andere ouders het soms ook niet allemaal weten. En mocht je geen antwoord op je vraag vinden, dan zijn wij er voor je! Via onze contact-pagina vertellen we je hoe je ons kan bereiken.

Actueel

We organiseren cursussen, evenementen en lezingen over opvoeden & opgroeien. Zodra we iets nieuws doen, vind je het hier! En wil je altijd op de hoogte zijn van onze activiteiten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.