FUNDAG Expeditie Robinson voor jonge mantelzorgers

Fundag Expeditie Robinson 1

Het Tiener- en Jongerenwerk van Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (MOS) organiseert FUNDAGEN voor jonge mantelzorgers in Smallingerland. Jonge mantelzorgers zijn tieners en jongeren die zorg hebben voor of over een familielid met een (psychische) ziekte, handicap of verslaving. Wil je meer uitleg over wat een jonge mantelzorger precies is? Bekijk dan dit filmpje!

FUNDAG Expeditie Robinson
zaterdag 29 september 2018 
12.00 - 16.00 uur
Tienercentrum Place2B

Op zaterdag 29 september is bij het Tienercentrum Place2B in Drachten van 12.00 tot 16.00 uur de gratis FUNDAG 'Expeditie Robinson' voor jonge mantelzorgers uit Smallingerland. Het Tiener- en Jongerenwerk van de M.O.S. (Maatschappelijke Onderneming Smallingerland) wil tieners en jongeren die zorgen voor een familielid met een (psychische) ziekte, handicap of verslaving op deze manier in het zonnetje zetten.

Samen gaan de jongeren leuke en actieve challenges aan zoals vuur maken, puzzelopdrachten oplossen, balanceren en nog veel meer, maar dat is nog geheim!

Informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met jongerenopbouwwerker Marit Schipper via tel. 06-43619083 of m.schippers@mosweb.nl.

Fundag Expediti Robinson 2