Papa Mama Cafe - Peuterpubertijd

Peuterpubertijd PM Cafe 2019

Woensdag 3 april 2019 tussen 10.00 en 11.30 uur is er weer een Papa Mama Café in Bibliotheek Drachten. Je bent van harte welkom!

Het succesvolle café wordt al een paar jaar door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland in samenwerking met Bibliotheek Drachten georganiseerd. Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar om vragen en tips te delen over het opvoeden en opgroeien van kinderen. Daarnaast is er dit keer extra aandacht voor het thema 'Gezond eten voor je kind: wegwijs in de supermarkt'.

Pedagoge Brenda Bekkema neemt de ouders mee in de wereld van de peuterpubertijd. Hoe leuk het ook is dat je kind een eigen willetje krijgt, als ouder zit je daardoor wel eens met je handen in het haar.

Thema: Peuterpubertijd

Je kind is hard gegroeid en nu breekt er een boeiende tijd aan: de peutertijd! Voor de meeste ouders is dit een intensieve fase waarin je tegelijkertijd enorm kunt genieten van al die grappige en aandoenlijke momenten waarop je kind iets voor het eerst doet. Je peuter verlegt grenzen en gaat op ontdekkingstocht. Je kind krijgt een eigen willetje, wil alles zelf doen en kan behoorlijk boos worden als iets niet lukt of niet mag. Pedagoge Brenda Bekkema beantwoord samen met de ouders verschillende vragen over de ontwikkeling van je peuter aan de hand van een aantal handige tips.

Gratis!

Het Papa Mama Café is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en oppas voor de kinderen. Vooraf aanmelden is wenselijk maar gewoon binnenlopen mag ook. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden via de website van Bibliotheek Drachten.

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders met kinderen o t/m 4 jaar 03 april
10:00 tot 11:30
Bibliotheek Drachten